Korte verhalen van Simon Jansen

Leuke korte verhalen van Simon Jansen. Zoals hij zelf schrijft:

Als pensionado breng ik veel tijd door op de golfclub AMVJ-golf.

Ja, het golfen is mijn sportschool, je loopt, beweegt, je moet de bal regelmatig van de grond pakken, en de bal mooi op de grond neerzetten om af te slaan, een paar uur ben je bezig in de frisse buitenlucht, gewoon goed voor je lijf en voor je geest. En na afloop gezellig babbelen met andere leden onder het genot van een wel of niet-alcoholisch drankje in de het Clubhuis. Ik kan het iedereen aanraden.

Ook wij moesten gedwongen stoppen met golfen toen in maart de corona hard toesloeg. Toen ik vervolgens op de site van AMVJ-Golf.nl ging kijken, bleek daar een groot wit blok op te staan met de tekst: "Wegens corona gesloten" Ik dacht, "De site is het enige verbindingsmiddel met de leden nu we niet meer naar de Club mogen komen, doe er dan iets mee." Ik weet dat ik makkelijk schrijf, maar ik heb me er nooit op toegelegd om verhaaltjes te schrijven. Maar nu ik noodgedwongen thuis zat, bedacht ik dat een verhaaltje op de site er toe zou leiden dat de leden toch naar de site zouden komen om dat verhaaltje, en dus uiteindelijk die 20 verhaaltjes te gaan lezen. En dat bleek later, toen we weer op de Club mochten komen inderdaad zo te zijn. "Jammer dat je niet meer schrijft", kreeg ik te horen, maar ik kon weer golfen, en er stonden weer mededelingen op de site van het Bestuur. Dus mijn taak zat er op en door het golfen gunde ik mezelf niet meer de tijd er nog meer te schrijven. 

In principe zijn ze geënt op gebeurtenissen rond de Golfclub waar ik dus niet meer terechtkon. Ik heb ze beperkt tot 1 A-4tje per verhaal. Kijk maar of het leuk is.

Met groet,

Simon Jansen

Nou, het zijn zeker leuke verhalen. Hieronder staan ze alle 20 op een rij. Veel leesplezier!

Golfoefeningen

GVB halen

Kapotte Club

De polder

Het knaagt aan me

Haeren!

Koninginnedag

Cafebaas

Vissen

Vrijheid

Uomo Universale

Ongeluk

Kinderwagen

Lekke band

Hockeymoeders

Hotdog

Appeltaart

Rollator

Gitaar

Aandelen